eur:
395.44
usd:
372.11
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Megborult a budapesti közlekedés

A havazás miatt a Budapesti Közlekedési Központ több járata késve, módosított vagy rövidített útvonalon közlekedik szerdán. A 60-as villamos és a Libegő nem jár - tudatta a BKK.

Tömegközlekedés

Nem közlekedik a 60-as villamos, mert a Karthauzi utcában fa dőlt a felsővezetékre, és a havazás miatt autóbuszos pótlásra sincs lehetőség.

A Libegő a havazás miatt nem üzemel.

Pótlóbusz közlekedik a 77-es troli teljes vonalán, mert a Szugló utcában a Miskolci utcánál egy kidőlt fa elszakította a felsővezetéket.

A 63-as autóbusz a Villám utca és Nagykovácsi, Tisza István tér között nem közlekedik. Szintén nem jár a 22-es, a 22A és a 222-as autóbusz a Kuruclesi út és az Országos Korányi Intézet között.

A 21-es, a 21A és a 212-es autóbusz rövidített útvonalon a Széll Kálmán tértől, illetve a Boráros tértől a Szent Orbán térig közlekedik.

 Csúszkálnak a Hegyvidéken

A fővárosban főként a XII. kerületben okoz gondot a télies időjárás, a Budapesti Rendőr-főkapitányság óvatosságra inti az arra közlekedőket.

A rendőrség honlapján tudatta: a XII. kerületben a csúszós utak miatt

több gépjármű elakadt az Orbánhegyi úton, az Istenhegyi úton és a Cinege utcában, ezért jelentős a torlódás.

Arra kérték a járművezetőket, hogy folyamatosan tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és az útviszonyokról, és ha tehetik, kerüljék el az érintett útszakaszokat.

Emellett arra is figyelmeztettek, hogy óvatosan közlekedjenek, akik a téli gumit már nyárira cserélték a járművükön.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×