INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Így szerezte vissza karácsonyi sütijét a volt finn kormányfő

InfoRádió / MTI
A közösségi médiát felhasználva szerezte vissza Alexander Stubb korábbi finn miniszterelnök a család karácsonyi süteményét, amelynek átmenetileg nyoma veszett a KLM holland légitársaság egyik járatán - derül ki a liberális konzervatív politikus által nyilvánosan váltott rövid üzenetekből.

Stubb az egyik közösségi oldalon panaszkodott arra, hogy a holland légitársasággal utazó apósa bőröndje útközben elveszett, és abban volt a karácsonyi sütemény.

"Ezt azonnal meg kellene oldani. Holnap előkarácsonyi ebéd lesz nálunk" - írta Stubb.

Nem sokkal később szintén a közösségi médiában jelentkezett a légitársaság, arra kérve a volt miniszterelnököt, hogy adja meg privát üzenetben az elveszett poggyászról készített reptéri jegyzőkönyv számát.

"Jó hír! Meglett a süti. Azonnal itt is lesz. Előkarácsony megmentve. Bónusz: anyósom is tiszta ruhát vehet végre" - írta szombat reggel Stubb a közösségi oldalon.

A liberális konzervatív Nemzeti Koalíciós Párt politikusa híres arról, hogy előszeretettel használja a közösségi médiát, miniszterként és miniszterelnökként is rendszeresen látta el a sajtót első kézből származó információkkal az interneten keresztül, még brüsszeli uniós csúcstalálkozók alkalmával is.

A címlapról ajánljuk