eur:
392.27
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Így ihat egyet Julia Robertsszel

Bonóval és Julia Robertsszel közös teázást, a U2 ír rockegyüttes által adott magánkoncertet és egy Channing Tatum társaságával fűszerezett Las Vegas-i bulit nyerhetnek azok, akik legalább tíz dollárral (2900 forint) támogatják a Bono által létrehozott (RED) nevű jótékonysági alapítvány kedden induló AIDS-ellenes kampányát.

A második alkalommal meghirdetett kampányt, amely a (RED) SHOPATHAN nevet viseli, a december 1-jei AIDS-világnap előtt egy héttel indítják útjára.

Az omaze.com/RED oldalon meghirdetett kezdeményezés egy-egy szerencsés támogatója együtt tölthet egy estét Neil Patrick Harris amerikai színésszel; jegyet nyerhet a bombasikerrel játszott Broadway-musical, a Hamilton előadására és a produkció sztárjával, Javier Munozzal kalandozhat együtt a kulisszák mögött; DJ Khaled amerikai zenei producerrel beszélgethet a Snapchat csevegőszolgáltatáson keresztül; és egy stúdiótúrára mehet a One Direction fiúbandából ismert Liam Payne-nel.

Jimmy Kimmel is a kampánynak szenteli keddi esti műsorát, amelyben Bono, a The Killers, Herbie Hancock, DJ Khaled és Halsey is színpadra lépnek, valamint Julia Roberts, Channing Tatum, Patrick Harris és Kristen Bell is feltűnik. A U2 énekese Cole Porter Well, Did You Evah! című számának feldolgozását, a The Killers pedig egy karácsonyi dalt fog előadni.

A 2017. január 18-ig tartó projekt egy-egy szerencsés adományozója továbbá elrepülhet Dél-Koreába, hogy találkozzon a helyi pop egyik sztárjával, G-Dragonnal, valamint igazi VIP-élményben lehet része a Virgin Group alapítója, Richard Branson társaságában.

A tavalyi kampányban kisorsolt kalandok között szerepelt egy látogatás a Trónok harca forgatására, egy séta a vörös szőnyegen Meryl Streeppel és némi együtt töltött idő George Clooneyval.

Az alapításának tizedik évfordulóját ünneplő (RED) alapítvány mostanáig több mint 360 millió dollárt gyűjtött össze az AIDS elleni harc támogatására és 70 millió ember életére volt hatással HIV-szűréseken, tanácsadásokon és egyéb szolgáltatásokon keresztül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×