eur:
394.12
usd:
364.92
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tökéletesen játszotta Alec Baldwin Trumpot

Hibátlanul személyesítette meg Alec Baldwin szombat este Donald Trumpot, az amerikai színész a Hillary Clintont alakító Kate McKinnon Emmy-díjas komikussal az oldalán az elnökjelöltek első vitáját parodizálta az NBC televízió közkedvelt Saturday Night Live műsorában.

Szőke parókában, Trump arcvonásait hangsúlyozó sminkben az 58 éves Baldwin tökéletesen utánozta a republikánus párti elnökjelölt gesztusait, gúnyos mosolyát.

"Nagyon jó leszek ma este" - indította a "vitát" Donald Trump sokszorosan ismételt ígéretével, mielőtt rátért volna az amerikai gazdaságot érintő kérdések megválaszolására, és a republikánus jelölt agresszív modorában hevesen kikelt az ellen, hogy az amerikai munkahelyek Kínába vándorolnak.

A vita hevében hevesen panaszkodott, hogy "elromlott a mikrofonja", és ellenfelére mutatva megjegyezte, hogy "ő törte azt el Obamával". Számtalanszor fojtotta bele a szót vitapartnerébe a "téves! téves!" vagy "a fogja be a száját!" felkiáltásokkal. A végén pedig elégedetten jelentette ki, hogy "megnyerte a vitát, nyugodt maradt, ahogyan megígérte".

A vita előrehaladásával ellenfele egyre jobban felbátorodott, és a kérdésre, hogy mit szól a republikánus jelölt összefüggéstelen fejtegetésére, Clinton-McKinnon kijelentette, "úgy vélem én lesz az elnök".

Később pedig egyenesen megkérdezte, meg lehetne-e rendezni, most azonnal az elnökválasztást.

"Olyan jól alakul minden. Pontosan úgy, ahogyan megálmodtam" - jellemezte a vitát.

"Felfogtam: ön gyűlöl engem. Gyűlöli a hangomat, gyűlöli a képemet. De ha soha többé nem akarja látni a képemet, válasszon meg elnöknek, és Istenre esküszöm, bezárkózom az ovális irodában és nem fogok kijönni onnan négy éven át" - zárta kampánybeszédét a "demokrata jelölt".

Alec Baldwin, aki az NBC több mint 40 éve folyó műsorában mindenki másnál többször volt műsorvezető, a novemberi elnökválasztásig még meg fog jelenni Donald Trump képében.

A 70 éves republikánus elnökjelölt már kétszer, legutóbb épp egy éve maga vezette az NBC Saturday Ninght Live című műsorát.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×