INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Tökéletesen játszotta Alec Baldwin Trumpot

InfoRádió / MTI
Hibátlanul személyesítette meg Alec Baldwin szombat este Donald Trumpot, az amerikai színész a Hillary Clintont alakító Kate McKinnon Emmy-díjas komikussal az oldalán az elnökjelöltek első vitáját parodizálta az NBC televízió közkedvelt Saturday Night Live műsorában.

Szőke parókában, Trump arcvonásait hangsúlyozó sminkben az 58 éves Baldwin tökéletesen utánozta a republikánus párti elnökjelölt gesztusait, gúnyos mosolyát.

"Nagyon jó leszek ma este" - indította a "vitát" Donald Trump sokszorosan ismételt ígéretével, mielőtt rátért volna az amerikai gazdaságot érintő kérdések megválaszolására, és a republikánus jelölt agresszív modorában hevesen kikelt az ellen, hogy az amerikai munkahelyek Kínába vándorolnak.

A vita hevében hevesen panaszkodott, hogy "elromlott a mikrofonja", és ellenfelére mutatva megjegyezte, hogy "ő törte azt el Obamával". Számtalanszor fojtotta bele a szót vitapartnerébe a "téves! téves!" vagy "a fogja be a száját!" felkiáltásokkal. A végén pedig elégedetten jelentette ki, hogy "megnyerte a vitát, nyugodt maradt, ahogyan megígérte".

A vita előrehaladásával ellenfele egyre jobban felbátorodott, és a kérdésre, hogy mit szól a republikánus jelölt összefüggéstelen fejtegetésére, Clinton-McKinnon kijelentette, "úgy vélem én lesz az elnök".

Később pedig egyenesen megkérdezte, meg lehetne-e rendezni, most azonnal az elnökválasztást.

"Olyan jól alakul minden. Pontosan úgy, ahogyan megálmodtam" - jellemezte a vitát.

"Felfogtam: ön gyűlöl engem. Gyűlöli a hangomat, gyűlöli a képemet. De ha soha többé nem akarja látni a képemet, válasszon meg elnöknek, és Istenre esküszöm, bezárkózom az ovális irodában és nem fogok kijönni onnan négy éven át" - zárta kampánybeszédét a "demokrata jelölt".

Alec Baldwin, aki az NBC több mint 40 éve folyó műsorában mindenki másnál többször volt műsorvezető, a novemberi elnökválasztásig még meg fog jelenni Donald Trump képében.

A 70 éves republikánus elnökjelölt már kétszer, legutóbb épp egy éve maga vezette az NBC Saturday Ninght Live című műsorát.

A címlapról ajánljuk