eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Gyanús csomag miatt állt le fél Budapest

Lezárták a Margit hidat, a járműveket és a gyalogosokat is visszafordították kora délután mindkét oldalon. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak. A korlátozást már feloldották, de a környéken továbbra is torlódásra kell számítani.

A BKK honlapján korábbi tájékoztatása szerint lezárták a Margit hidat. A 4-es és a 6-os villamos a Margit híd, budai hídfő H és az Oktogon M között nem közlekedik. A kimaradó szakaszon autóbuszos pótlásra nincs lehetőség.

Az ORFK kommunikációs szolgálata pedig arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

A BKK 15 óra körül Facebook oldalán tudatta, hogy már megnyitották a Margit hidat, de a Nagykörúton, a Margit körúton és az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon változatlanul torlódásra számítsanak a híd felé.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×