eur:
394.24
usd:
370.3
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Spielberg elárulta, meghal-e Indiana Jones az ötödik részben

Az ismét Harrison Ford főszereplésével készülő mozi bemutatója várhatóan 2019-ben lesz - írta a BBC News.

Indiana Jones nem hal meg a sorozat most készülő új, sorban az ötödik részében - erősítette meg Steven Spielberg rendező.

A háromszoros Oscar-díjas rendező a The Hollywood Reporternek úgy nyilatkozott: "egy dolgot mondok el, nem fogom megölni Harrisont az epizód végén".

Mind a négy előző Indiana Jones-mozit Spielberg rendezte, most is "óriási örömmel" látott munkához.

Az egyelőre cím nélküli filmet a negyedik kaland, a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után 11 évvel mutatják be.

A Csillagok háborúja legendás Han Solóját is megformáló Ford 77 éves lesz, amikor a mozinézők újra Indiana Jones szerepében láthatják.

Idén a színész a BBC-nek azt mondta: "mindig úgy véltem, lehetne csinálni még Indiana Jones-epizódot, de Spielberg és egy igazán jó forgatókönyv nélkül nem akartam. Szerencsére most mindkettő megvan: Spielberg már dolgozik a forgatókönyvön".

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×