INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Daniel Radcliffe szerencsésnek érzi magát, hogy filmezhet

InfoRádió / MTI
Szerencsésnek érzi magát, hogy filmezhet - mondta Daniel Radcliffe a hollywoodi Hírességek sétányán, ahol a Harry Potter-sztár csillagának felavatását ünnepelte az összegyűlt közönség.

Radcliffe 11 évesen kapta meg Potter szerepét, és a varázslótanoncról szóló filmek készítésével egy évtizedet töltött el. A színész a csütörtöki ceremónián szüleinek is megköszönte azt, amit eddig elért, és hangsúlyozta, hogy sosem vette magától értetődőnek karrierjét.

"Bármilyen napom volt, mindig szerencsés voltam, mert mindig ott volt egy film, amelyet forgattunk" - mesélte a 26 éves sztár és hozzáfűzte, hogy továbbra is nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért filmeket készíthet.

A Harry Potter-sorozat utolsó filmjének 2011-es bemutatása után A fekete ruhás nő, a Szarvak és az Öld meg kedvesed című produkciókban szerepelt. Közben fontos színházi munkái is voltak (Equus, How to Succeed in Business Without Really Trying). Következő filmjét, a Victor Frankensteint november 25-től játsszák az észak-amerikai mozik.

A címlapról ajánljuk