eur:
386.85
usd:
357.2
bux:
67957.08
2024. május 23. csütörtök Dezső

Árokba csapódott egy autó, a vezető súlyosan megsérült

Árokba csapódott egy személyautó vasárnap éjjel a 31-es számú főút gyömrői szakaszán, Mende és Maglód között, a 31-es kilométerszelvénynél - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

Az OKF tájékoztatása szerint az autóban csak a sofőr utazott, aki a baleset során súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kórházba szállítják.

A monori hivatásos tűzoltók megkezdték az úttestre folyt üzemanyag felitatását. A műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Kivártak a befektetők szerdán a hét legfontosabb gyorsjelentése előtt

Kivártak a befektetők szerdán a hét legfontosabb gyorsjelentése előtt

A hét első felében elsősorban óvatos és vegyes mozgásokat láttunk a tőzsdéken, a befektetők inkább kivárásra játszottak, miközben az amerikai jegybanknak több tisztviselője azt az üzenetet hangsúlyozta, hogy a legutóbbi kedvező inflációs adat ellenére egy ideig még valószínűleg a jelenlegi magas kamatszinttel számolhatunk. Emellett az is okot adhatott az óvatosabb kereskedésre, hogy ma érkezik a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve, valamint a zárás után jelent az AI trend talán legfontosabb vállalatának számító Nvidia, aminek a szélesebb tech szektorra nézve is lehetnek majd hatásai. Szerdán mérsékelten estek a vezető nyugat-európai tőzsdék, a vezető amerikai részvényindexek mérsékelten estek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×