INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Négy baleset az M5-ösön egy óra alatt

InfoRádió / MTI
Négy baleset is történt egy óra alatt és hét kilométeren belül szombat délelőtt az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszának főváros felé tartó oldalán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: az első baleset 11 órakor történt a 21-es és a 20-as kilométer között, ahol három személyautó és egy kamion ütközött össze. A balesetben többen is megsérültek, őket a mentők elszállították.

Fél órával később az előbbi helyszíntől ötszáz méterre karambolozott több személyautó, itt csak anyagi kár keletkezett - közölte a szóvivő.

Ezt követően újabb két baleset történt az autópályán: 11 óra 45 perckor a 25-ös kilométernél ütköztek személykocsik, majd néhány perccel ezután két kilométerrel odébb, a 27-es szelvénynél karambolozott több autó - folytatta a sort Beluzsárné Belicza Andrea, hozzátéve, hogy mindkét helyszínen csak anyagi kár keletkezett.

A rendőrség arra kéri az autópályán közlekedőket, hogy aki teheti, Újhartyánnál vagy Ócsánál térjen át a sztrádáról az 5-ös számú főútra.

A címlapról ajánljuk