INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Eltűnt egy brit egyetemista Magyarországon

InfoRádió / MTI
Újévre virradóra eltűnt egy 25 éves brit egyetemista férfi Budapest belvárosában - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében azt írta: az V. kerületi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Daniel Gliksten 25 éves brit állampolgár eltűnése ügyében.

A rendőrség adatai szerint a fiatalember 2013. január 1-jén a hajnali órákban egy az V. kerületi Zrínyi utcában található szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A brit fiatal 190 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnésekor kék-fehér csíkos inget, szürke pulóvert, barna kockás zakót, bordó nadrágot és barna színű bőr bakancsot, valamint fémkeretes szemüveget viselt.

A BRFK azt kéri, hogy aki a honlapjukon (http://www.police.hu/brfk/aktualis/ORF20130104_7.html) található kép alapján felismeri Daniel Glikstent, és a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentse azt a rendőrségnek.

A címlapról ajánljuk