eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Eltűnt egy külföldi fiatal a Dunában

Eltűnt a Dunában Budapestnél egy külföldi állampolgárságú fiatalember, aki vélhetően fürdőzni akart pénteken a folyóban, ám azóta nem találják őt; a fiút tűzoltóhajóval is keresik.

Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton az MTI-nek elmondta: pénteken két külföldi fiatal ugrott a Dunába az Erzsébet hídról, vélhetően fürdőzni akartak. Egyikük - mint azt a rendőröknek elmondta - kiúszott a partra, de eközben szem elől tévesztette 22 éves társát, akit azóta sem találnak, így várhatóan körözést rendelnek majd el. A dunai vízi rendészet már keresi a fiút.

Az MTI információi szerint az eltűnt fiatalember portugál állampolgárságú.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőrség kérésére tűzoltóhajóval is keresik a fiút az Erzsébet híd budai hídfőjének környékén.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×