eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Kukorizillának leáldozott

Kakas tartotta rettegésben az észak-angliai Newcastle egyik csendes kerületét.

A kakas három hete tűnt fel New Lambtonban. Már hajnali három órakor felkeltette az ott élőket hangos kukorékolásával, és aki meg akarta közelíteni, arra rátámadott, és megcsípte. A szárnyas egy lányt szinte mindennap üldözött, amikor a tinédzser leszállt a buszról.

A kakast végül sikerült megfogni, bár nem adta meg magát könnyet, a végsőkig harcolt. Két ember kellett, hogy egy hálóval befogja a baromfit.

Kukorizillát egy ólba zárták, és levágják, hacsak nem jelentkezik a gazdája időben.

Címlapról ajánljuk
Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Felgyorsítja a kórházakban hagyott újszülöttek örökbefogadási eljárását a kormány. Az elmúlt hónapokban már havonta csaknem kétszáz gyermek volt a kórházi osztályokon úgy, hogy a rokonaik nem keresték őket. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa fővárosszerte akciókkal hívja fel a figyelmet a kórházban hagyott csecsemők ügyére és az országos nevelőszülő-hiányra.

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Nyakunkon az amerikai választás - Mibe érdemes tenni a pénzünket?

Nyakunkon az amerikai választás - Mibe érdemes tenni a pénzünket?

Közeledik a november, vele együtt pedig az amerikai elnökválasztás is. Az előzetes felmérések alapján rendkívül szoros lehet a verseny a két jelölt, Donald Trump és Kamala Harris között. Éppen ezért most megnéztük, hogy mire számíthatunk a piacokon abban az esetben, ha a Trump, illetve ha Harris nyer kicsit több mint 4 hét múlva. Valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy mi lehet a legjobb választás azon befektetők számára, akik a "biztosra" akarnak játszani. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×