eur:
389.48
usd:
361.84
bux:
68642.7
2024. május 7. kedd Gizella

Impotens lett a három hétig merevedéstől szenvedő férfi

A sebészeknek sikerült megmenteniük annak az indiai férfinak az életét, akinek majdnem az életébe került a három hétig tartó erekció.

Közel egyórás műtéten esett át az indiai Kolkatában az az 55 éves férfi, akinek 21 napig volt merevedése. Az orvosok szerint az üzletember túl későn fordult problémájával szakemberhez, így bár az életét meg tudták menteni, de a műtét következtében impotens lett.

A szakemberek szerint ilyen problémával hat órán belül orvosi segítséget kell kérni, különben bele is lehet halni.

A kétgyermekes apuka bevallása szerint nem vett be Viagrát. Az orvosok szerint az üzletember priapizmusban szenved, ami a pénisz állandó, rendszerint fájdalmas erekcióját jelenti szexuális izgalom nélkül. A betegség hátterében általában idegrendszeri gondok állnak.

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×