eur:
388.5
usd:
360.82
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Ruhásszekrénybe zárták lányukat egy éven keresztül

Egy házaspárt azzal gyanúsítanak az Egyesült Államokban, hogy 12 éves lányukat egy éven keresztül tartották bezárva a ruhásszekrényben, ahonnan csak az iskolába engedték ki.

Alfredo és Leticia Inest a Cameron megyei börtönben tartják fogva az Egyesült Államokban törvénytelen fogvatartás és gyerekbántalmazás miatt. A párt ugyanis azzal gyanúsítják, hogy 12 éves lányukat egy éven keresztül a ruhásszekrénybe zárták.

A kislányt csak akkor engedték ki, ha a fürdőszobába vagy az iskolába ment. Ha vécéznie kellett este, akkor egy vödröt használhatott.

A nyomozók szerint a lány nem kapott elég ételt, leckéjét a szekrényajtón keresztül beszűrődött fényben tudta csak megírni és a betonpadlóra terített paplanon aludt éjszakánként. Annyira alultáplált volt, hogy 8 évesnek nézték, ezért az iskolában két osztállyal lejjebb járt.

A gyermekvédelmi szolgálatok az után kezdtek el nyomozni a családnál, hogy a három fivér közül az egyik szólt az iskolában a tanároknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×