eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Utolsó napjaiban már etették Jackót

Olyan gyenge volt utolsó napjaiban Michael Jackson, hogy etetni kellett - mondta az június végén elhunyt énekes sminkese, aki szerint a sztáron túl nagy volt a nyomás a Londonba tervezett visszatérő koncertje miatt.

Zavart és gyenge volt Michael Jackson a halála előtti napokban: annyira erőtlennek bizonyult, hogy a koreográfusa, Kenny Ortega etette - állítja a pop királyának egykori sminkese. Karen Faye szerint az énekest a Londonba tervezett visszatérő koncertje miatt rá nehezedő nyomás ölte meg.

A nő ott volt azokon a próbákon, amelyeken Michael Jackson hosszú idő óta első fellépésére készült, nemrég pedig azt írta Facebook-oldalán: "Michael 5-9 kilóval nehezebb volt áprilisban, mint júniusban. Kenny vágta fel neki a csirkét és etette meg. Emiatt is aggódtam: arra gondoltam, ha nem tud egyedül enni, hogyan lesz képes végigcsinálni a koncerteket?"

Karen Faye-t az énekes halála után a Jackson család is szerződtette: a feladata az volt, hogy kisminkelje a június 25-én, ötvenévesen elhunyt énekest, akinek holttestét nemrég egy Los Angeles-i mauzóleum hűtőkamrájában helyeztek el. Azt egyelőre nem tudni, hol helyezik örök nyugalomra a pop királyát.

Apja szóvivője szerint az énekest 51. születésnapján, augusztus 29-én temetik el - erről egyezett meg a család.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×