eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Perel a nagymama - egy leeső ananász miatt

Bepereli az egyik nagy hipermarket-láncot a 76 éves brit Mary Raimo, mert az üzletben leesett a polcról egy ananász, és jól kupán vágta az idős asszonyt.

A brit nagymama kártérítést követel a hipermarket-lánctól, mert a baleset következtében súlyos nyakfájdalmak jelentkeztek nála. Az ananász egyébként egy olyan üzletben esett az asszony fejére, amelyet azóta már bezártak Locheeben.

Az asszony elmesélte, hogy a leárazott gyümölcsök részlegében nézelődött, és csak annyit látott, hogy egy nő válogat a legmagasabb polcra tett ananászok között. "Aztán arra eszméltem, hogy valami kupán vág. Elejtettem a kosarat és a földre estem" - számolt be az esetről.

Elmondta, hogy az ütés miatt elhomályosult a látása, nem tudott gondolkodni, és arra is képtelen volt, hogy vezessen, ezért a nővérét kellett felhívnia, hogy jöjjön el érte.

Orvoshoz is elment, aki agyrázkódást állapított meg nála, de az asszony állítja, hogy azóta is - immár egy éve - fájdalmai vannak, és nem tudja forgatni a fejét, ami különösen vezetés közben aggasztó.

Ügyvédje szerint - aki most éppen szemtanúkat keres a perhez - nem akarnak nagy összegű kártérítést a hipermarket-lánctól, csak 3-4 ezer fontot (945 ezer - 1,3 millió forintot).

Az üzletlánc szóvivője emlékeztetett arra, milyen fontos számukra a vevők biztonsága, és jobbulást kívánt az asszonynak. Az ügy lehetséges kimeneteléről azonban nem beszélt, azzal ugyanis a cég biztosításai osztálya még foglalkozik, mondta.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×