eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Madonna egy tizennégy hónapos afrikai kislányt készül örökbefogadni

Mercy Jamesnek hívják azt a 14 hónapos árva kislányt, akit Madonna következő gyermekének választott egy malawi árvaházból.

Az amerikai popsztárnak már van három gyermeke, egyikük, a négyéves David ugyanabból a malawi árvaházból való, ahol Madonna rábukkant a kislányra.

"Mercy Jamesnek hívják, a Mchinji Remény Otthona árvaházból való. Sem apja, sem anyja, mindketten meghaltak" - mutatta be az énekesnő leendő kislányát a malawi gyermekügyi minisztérium hivatalnoka.

Az örökbefogadási procedúra hétfőn kezdődik egy helyi bíróságon. Madonnát a hét végére várják a délkelet-afrikai országba, ahol az AIDS miatt nagyon sok az árva gyermek.

A félárva David örökbeadását annak idején többen ellenezték arra hivatkozva, hogy a kormány az engedély megadásával megsértette a törvényt, amely szerint nem helybeliek nem adoptálhatnak malawi gyermekeket. Várhatóan hasonló ellenkezéssel kell szembenéznie az énekesnőnek a kislány esetében is.

A helyi Nation napilap a minap idézte Madonnát, aki elmesélte: malawi barátai tanácsolták neki, hogy mivel Davidnak szüksége van egy fiú- vagy lánytestvérre, vegye fontolóra egy újabb árva örökbefogadását, de csak a malawi emberek egyetértésével.

David élete teljesen megváltozott a popsztár anya mellett. A kisfiú rokonai Lipunga faluban élnek, legfeljebb kukoricát esznek és nyitott tűzhelyen főznek. Édesapja elmondta, hogy valószínűleg láthatja fiát a jövő héten.

Az 50 éves Madonna tavaly vált el férjétől, Guy Ritchie filmrendezőtől. Minden idők egyik legsikeresebb előadójaként már több mint 200 millió albumon adott túl.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×