eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Újabb taggal bővül a Jolie-Pitt család

Újabb gyerek örökbefogadását tervezi Angelina Jolie és Brad Pitt. A sztárpár most hat kicsit nevel, háromnak ők a biológiai szülei, másik hármat pedig adoptáltak.

Negyedik gyermekét készül örökbe fogadni Angelina Jolie és Brad Pitt, ám ezzel megvárják, míg ikreik elérik a hathónapos kort: az új jövevény valamikor január után csatlakozhat a népes sztárcsaládhoz.

Angelina Jolie a Today című amerikai televíziós műsorban árulta el, hogy párjával újabb gyerek adoptálásán gondolkodnak. Amikor Matt Lauer műsorvezető rákérdezett, hogy tervezik-e örökbefogadás útján bővíteni a családot, a színésznő bólintott, az interjúból pedig az is kiderült, hogy valószínűleg már ki is választották a kicsit.

Hogy mikor kerülhet a népes családba az újabb csemete? "Ez attól függ. Az eljárás nem indulhat el, amíg az ikrek nincsenek hathónaposak, hogy kiderüljön, hogyan működik az új család, és meglássuk, mit tudunk vállalni" - mondta Angelina Jolie.

A színésznő szerint gyermekeiket egyáltalán nem zavarná, ha újabb taggal bővülne a család. "Annyi gyerekünk van, hogy már igazán nem lepődnek meg, ha még egy kicsi érkezik" - magyarázta.

A pár három adoptált gyermeke közül kettő, a hétéves Maddox és a négyéves Pax Ázsiából, míg a hároméves Zahara Afrikából származik. További három gyermeküknek, a kétéves Shiloh Nouvelnek, és a júliusban született ikreknek, Vivienne-nek és Knoxnak ők a biológiai szülei.

"Maddox profi nagy testvér, sokszor volt már ilyen helyzetben. Felkészítettük őket az ikrek érkezésére, beszélgettünk velük erről, tudták, hogy mi történik, és mivel elég idősek már, nem ijedtek meg. Elég függetlenek ahhoz, hogy ne akarjanak mindig anyuval meg apuval lenni, és élvezzék a helyzetet. Játszanak az ikrekkel, kicserélik a pelenkájukat, és fel is öltöztetik őket" - ecsetelte a család életét a színésznő.

Egy másik interjúban Jolie arról beszélt, mennyire szereti párját. "A megfelelő emberrel találkoztam, nem szeretem, ha nincs mellettem. Már nem vágyom egyedül lenni, mint régen" - vallotta be.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×