eur:
391.2
usd:
367.05
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

"Sosem érdekelt a szex, ez a hosszú életem titka"

Egy Nagy-Britanniában élő 105 éves hölgy azt állítja: annak köszönheti hosszú életét, hogy szűz maradt és mindig egyedül élt.

Clara Meadmore, a nyugalmazott titkárnő máig megőrizte józan gondolkodását. A hölgynek sosem volt ideje családot alapítani, és egészen addig, míg be nem került egy idősotthonba, egyedül élt.

Mint mondta, élete során számos plátói kapcsolata volt, de sosem érezte úgy, hogy ezen túl kell lépnie és a férjhezmenetel vágya sem hajtotta, a szex pedig sosem érdekelte. Mint mondta, amikor a húszas éveiben járt, a nők még csak a férjükkel élhettek szexuális életet, ez pedig neki kimaradt.

Ismerősei szerint a nő egész életében egy független személyiség volt. Ezt Clara Meadmore is elismeri, hozzátéve: fiatalkorában ez a legtöbb férfi számára nem volt vonzó.

A glasgowi születésű hölgy Kanadában és Új-Zélandon is élt, mielőtt 40 évvel ezelőtt letelepedett volna Cornwallban.

Miss Meadmore lefoglalta magát mással. Pénzét összegyűjtötte és túrázásra fordította; bejárta egész Nagy-Britanniát.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×