eur:
388.67
usd:
360.52
bux:
68566.29
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nyíltan vallott szexuális életéről Halle Berry

Az Esquire amerikai férfimagazin Halle Berryt választotta a legszexisebb nőnek. A színésznő az újságnak adott interjújában bevallotta: imádja a testét, amióta anya lett.

Halle Berry, aki hét hónappal ezelőtt adott életet kislányának, örül az elismerésnek. "Nem tudom, mit jelent egész pontosan, de 42 évesen és nem sokkal a szülés után elfogadom" - mondta a színésznő.

"Már több mint 20 éve vagyok a szakmában, és csak most döntöttek arról, hogy én vagyok a legszexisebb nő? Nem tudták volna ezt megtenni akkor, amikor Bond-lány voltam?" - viccelődött Berry, akinek talán egyik legszexisebb filmjelenete az volt, amikor a Halj meg máskor című James Bond filmben bikiniben sétált ki a hullámok közül.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő nyíltan beszélt szexuális életéről a magazin hasábjain. "Sok férfi volt már az életemben, akik őrülten szeretkeztek, és sokat tanultam tőlük az örömszerzésről. Vannak néhányan, akiknek köszönettel tartozom, és vannak olyanok, akiket el kell felejtenem, de semmit sem sajnálok" - vallotta be Berry.

Hozzátette: amióta anya, jobban szereti a testét, és szexisebbnek is érzi magát. Elárulta azt is, mit tart szexisnek. A listáján szerepel a spagetti, a bor, és a barátja autója.

A díjat minden nőnek ajánlotta, mert szerinte bármikor bármelyikük jelölt lehet rá, legyen az akár egy pincérnő Abilene-ben.

Gabriel Aubry, a színésznő párja a US Weekly újságnak nyilatkozva elmondta: szeretnének még egy gyereket, de nem tervezik a házasságot.

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú szint alatt a forint

Kulcsfontosságú szint alatt a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre erősödésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest a reggeli enyhe gyengülés után. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×