eur:
387.73
usd:
357.75
bux:
68180.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Felmentették a 12 éves lánnyal szexelő férfit

Nem ítélték el azt a férfit, aki egy 12 éves lánnyal feküdt le, ugyanis a bíróság elfogadta érvelését, miszerint a gyermek nagykorúnak hazudta magát.

A 24 éves Michael Graham egy internetes közösségépítő oldalon találkozott a lánnyal, aki egy 19 éves, egyetemista egyedülálló anyának írta le, miközben a valóságban 12 éves volt. Megemlítette azt is, hogy szeret inni és imádja a szexet.

A lány több férfitól kapott üzenetet, de csak Michael Grahamére válaszolt, ugyanis őt tartotta a leginkább jóképűnek. Megbeszéltek egy találkozót, és a férfi lakására mentek, ahol tévéztek, alkoholt ittak és füves cigarettát szívtak.

Ezt követően négyszer szeretkeztek az éjszaka folyamán, ám miután az eset kiderült, a férfi ellen vádat emeltek erőszak miatt, mert egy 13 év alatti gyermek nem létesíthet szexuális kapcsolatot egy felnőttel, még saját beleegyezésével sem.

Mire a 12 éves lány hazaért, szülei megtalálták képeit az internetes oldalon, és végül beismerte a teljes igazságot.

A tárgyaláson a bíró elfogadta azt, hogy Michael Graham nem tudta, hány éves is a lány valójában, mivel becsapták, így felmentette a vádak alól.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×