eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Meggondolta magát: mégis meztelenkedne az énekesnő

A jelek szerint meggondolta magát és mégis hajlandó meztelenül fotózkodni KT Tunstall. A skót énekesnőnek egy kikötése azonban van: csak akkor meztelenkedik, ha utána digitálisan javítanak a képen.

KT Tunstall sokáig hallani sem akart arról, hogy anyaszült meztelenül álljon a fényképezőgép elé, ám a jelek szerint most meggondolta magát. A skót énekesnő kijelentette: készülhetnek róla pucér képek, de csak ha utána digitálisan feljavítják a látványt.

A 32 éves énekesnő az ajánlatok ellenére sokáig kötötte az ebet a karóhoz, azaz semmi pénzért nem akart meztelen fotózást vállalni. Véleményét a digitális technika változtatta meg.

"A múltban azt mondtam, nem létezik, hogy meztelenül pózoljak, de most már másként gondolom. Nem vagyok modell és nincs is modellalkatom, tehát a fotózásnak is valamilyen értelmet kell találni" - nyilatkozta KT Tunstall.

"Elképesztő, hogy mi mindent lehet csinálni ma már egy fényképpel" - tette hozzá a skót énekesnő.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×