eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Paul McCartney békülne, noha ex-neje kémkedik utána

Ismét bebizonyosodott, hogy Sir Paul McCartney egy igazi úriember. A zenész nyolcezer fontos (2,7 millió forintos) ajándékot vett válófélben lévő feleségének, Heather Mills-nek annak születésnapjára, miközben a nő egy detektíveket fogadott fel, hogy kövessék a Beatles egykori tagját.

"Legyen egy csodálatos napod, annak ellenére, ami történt. Remélem, barátok maradhatunk" - írta Sir Paul McCartney a válófélben lévő feleségének küldött születésnapi üdvözlőkártyára.

A zenész egy kétezer fontos órát, drága szépségápolási szereket és az egyik legelegánsabb üzletből származó köszöntő kártyát vett Heather Mills-nek 40. születésnapjára.

A házaspár válási procedúráját februárban lezárják a bíróságon, ám az még nincs eldöntve, hogy mekkora részt kap az egykori modell a világhírű zenész 825 millió fontra (több mint 300 milliárd forint) becsült vagyonából.

Heather Mills éppen ezért mindent megtesz, hogy az összeget feltornázza, és még arra is képes, hogy rossz apának tüntesse fel a bíróság előtt a Beatles egykori tagját. A nő felfogadott egy egykori kémet és a brit hadsereg elitosztagának volt tisztjét, hogy kövessék Paul McCartney-t.

Az egykori modell abban bízik, a két magándetektív olyan felvételeket tud készíteni a zenészről, amelyeken látszik, hogy már nap közben részeg, így pedig kevesebb lenen az esélye, hogy a Beatles egykori tagja veheti magához a házaspár négyéves kislányát, Beatrice-t. Jelenleg ugyanis megosztva látják el a gyermek felügyeletét: keddtől péntekig az anyjánál van a kislány, majd Paul McCartney viheti magával.

Heather Mills tervét azonban keresztül húzta, hogy a zenészt megoperálták, és felépülése alatt egyáltalán nem fogyaszthatott alkoholt. A nő 1500 fontot ennek ellenére kifizetett a két magándetektívnek, és már egy hétre lefoglalta a szolgálataikat a hónap végére, hátha akkor valamit rá tudnak bizonyítani Paul McCartney-ra.

"Heather nagyon mérges lett, hogy le kellett mondania a kémkedést. Biztos volt benne, hogy Paul egy barátjával italozni megy, és rajta kaphatja. De őszintén megvallva, hogy Paul elmegy inni egy barátjával, az miért befolyásolja szülői képességeit" - mondta a válófélben lévő pár egy ismerőse.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×