eur:
393.74
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Uraim, az 1301-esre nem fogadhatnak!

Nem csitul a botrány a volt maláj egészségügyi miniszter, Chau Soi Lek körül, akiről nemrégiben szállodai szobában készült pornófelvételek kerültek nyilvánosságra. Az illegálisan működő maláj bukmékereknél arra is lehet fogadni, vajon hányas számú szobában történt az aktus, ám az 1301-esre senki nem tehet.

Az Észak-Malajziában illegálisan működő bukmékerek azóta nem fogadnak el téteket az 1301-es számra, mióta két nappal ezelőtt a kínai napilapok fotókat közöltek annak a szobának az ajtajáról, ahol a maláj minisztert állítólag lencsevégre kapták.

Mostanában már nem kockáztatunk. Legutóbb, amikor téteket fogadtunk el egy olyan számsorra, amely megjelent a kínai napilapok címlapján, csúnyát buktunk, és sok millió ringgitet vesztettünk - mondta egy forrás.

A peraki illegális fogadószindikátusok sok milliót vesztettek, amikor a kínai lapok lehozták a 2006 májusi, egyiptomi robbantások halálos áldozatainak pontos számát.

Annyian nyertek, hogy az illegális szervezetek a nyereményeknek csak 20-30 százalékát tudták kifizetni, de voltak olyanok is, akik semmit sem kaptak a tétjükért.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×