INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Uraim, az 1301-esre nem fogadhatnak!

Infostart / InfoRádió
Nem csitul a botrány a volt maláj egészségügyi miniszter, Chau Soi Lek körül, akiről nemrégiben szállodai szobában készült pornófelvételek kerültek nyilvánosságra. Az illegálisan működő maláj bukmékereknél arra is lehet fogadni, vajon hányas számú szobában történt az aktus, ám az 1301-esre senki nem tehet.

Az Észak-Malajziában illegálisan működő bukmékerek azóta nem fogadnak el téteket az 1301-es számra, mióta két nappal ezelőtt a kínai napilapok fotókat közöltek annak a szobának az ajtajáról, ahol a maláj minisztert állítólag lencsevégre kapták.

Mostanában már nem kockáztatunk. Legutóbb, amikor téteket fogadtunk el egy olyan számsorra, amely megjelent a kínai napilapok címlapján, csúnyát buktunk, és sok millió ringgitet vesztettünk - mondta egy forrás.

A peraki illegális fogadószindikátusok sok milliót vesztettek, amikor a kínai lapok lehozták a 2006 májusi, egyiptomi robbantások halálos áldozatainak pontos számát.

Annyian nyertek, hogy az illegális szervezetek a nyereményeknek csak 20-30 százalékát tudták kifizetni, de voltak olyanok is, akik semmit sem kaptak a tétjükért.

A címlapról ajánljuk