eur:
389.34
usd:
362.71
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hogyan választ melltartót egy férfi?

Újra eljött az idő, amikor a magabiztos férfiak veszik a bátorságot, és bemerészkednek egy fehérneműboltba, hogy karácsonyi ajándékot vásároljanak kedvesüknek. Ám a legtöbbször nem aratnak nagy sikert vele.

Egy férfi három okból bukkanhat fel egy fehérneműboltban: vagy azért mert eltévedt, vagy azért mert ő az üzlet vezetője, vagy, mert zsarolással rábírta a párja, hogy ott várja.

A legtöbb nő szerint ezen okokon kívül a férfiaknak semmi keresnivalójuk nincs egy melltartóüzletben, ha ugyanis arra adják a fejüket, hogy vásárolnak valamit a párjuknak, ritkán járnak sikerrel.

Ízléstelen, hordhatatlan vagy kényelmetlen

Általában a következő kritikát kapják: az általuk vásárolt alsónemű vagy ízléstelen, vagy olyan, amelyet inkább maguknak vesznek, mert többet megmutat, mint amennyit takar, vagy egyszerűen olyan kényelmetlen, hogy lehetetlen hordani.

Aki az eddigi riasztó megállapítások ellenére sem tántorodott el attól, hogy párjának bugyit, melltartót, hálóruhát, harisnyát vagy fűzőt vegyen, annak érdemes néhány szempontot végiggondolnia.

Fontos a méret. Az egyik fehérneműbolt vezetője elmondta, hogy a legkönnyebb dolguk eddig azzal a férfival volt, aki megmutatott egy, a telefonjával készített topless képet a kedveséről. A legtöbb férfinak azonban fogalma nincs arról, milyen méretet hord a partnere.

A kisebb a jobb

Egy jó tanács: ha nincs tisztában a mérettel, a legjobb, ha a kisebbet választja. A nők ugyanis jobban örülnek annak, ha párjuk vékonyabbnak tartja őket a valóságosnál, mint ha kétszer akkorának.
A másik a fazon. Vajon melyik bugyit lesz a megfelelő? A tanga, a hagyományos fazon, esetleg a sort? Ez könnyen kitalálható abból, milyen fajtákkal van tele otthon a fehérneműs fiók.

Érdemes átgondolni a hordhatóságot is. A férfiak, különösen a fiatalabbak előszeretettel vásárolnak vöröset, tigrismintásat vagy átlátszó tüllből készült alsóneműt, amelyet aztán párjuk nem túl gyakran visel, mivel nincs hozzáillő öltözete.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×