eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

James Bond vallomása: "magas épületek tetejéről vetem le magam"

Ott folytatódik az új James Bond film, ahol az előző, a Casino Royale véget ért - mondta Daniel Craig, aki újból a brit titkosügynök bőrébe bújik.

A brit színész kifejtette, hogy az egyelőre csak Bond 22 munkacímen futó, jövőre a mozikba kerülő alkotás egy teljesen úgy történetet dolgoz fel, de néhány szálon lesznek utalások az előző, nagy sikert hozó filmre is.

"Elpróbáltunk pár jelenetet, amelyekben magas épületek tetejéről vetem le magam ismét" - mondta a 39 éves színész, akiről azt tartják, új tartalommal tudta megtölteni James Bond szerepét.

Daniel Craig közölte: sokat hezitált, hogy elvállalja-e ismét a szerepet, mert attól félt, beskatulyázzák az akcióhős karakterébe, ám a Bond-film óta több megkeresést kapott, és új szerepkörben is kipróbálhatta magát.

Producerként is debütált, valamint szerepet kapott Az arany iránytű című fantasy filmben, amely Philip Pullman regénye alapján készült. A nagy költségvetésű és látványos moziban
Nicole Kidman a partnere.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban, miután Izrael kedd hajnalban a határt átlépve "korlátozott hadműveletet" indított a síita milícia infrastruktúrájának felszámolására, hogy ne támadhassa az észak-izraeli településeket - közölte az izraeli hadsereg (IDF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×