eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Mégsem nindzsa ölte meg a sztárok ügynökét

A nyomozók teljes bizonyossággal meggyőződtek arról, hogy személyi titkára ölte meg Linda Steint, aki korábban a Ramones zenekar menedzsere volt, a hetvenes évek óta pedig ingatlanügynökként ügyfelei közé tartozott többek között Bruce Willis, Calvin Klein, Elton John és Madonna.

Az október 30-án New York-i otthonában holtan talált Linda Stein meggyilkolásának ügyében gyorsan a személyi titkárra, a 26 éves Natavia Lowery-re terelődött a gyanú.

A nő sokáig tagadott, és különösebbnél különösebb történetekkel állt elő. Az egyik szerint látott egy nindzsaszerűen felöltözött férfit bemenni Linda Stein lakásába, majd hét puffanást hallott.

A nyomzók azonban nem hittek a meglehetősen bizarr sztorinak, ezért tovább faggatták a 7 hetes terhes asszisztenst, aki végül megtört, és elismerte, hogy ő gyilkolta meg főnökét.

Natavia Lowery elmondta: Linda Stein nemcsak, hogy vele tömette meg a marihuánás pipáját, hanem még az arcába is fújta a füstöt, és nem engedélyezett neki még tíz perc pihenést sem. Ekkor elszakadt nála a cérna, és egy fadarabbal hatszor-hétszer fejbe vágta.

"Túl sokáig dolgoztam egyfolytában... senki sem hallgatott meg" - tette hozzá.

Natavia Lowery ügyvédje ugyanakkor kitart védence ártatlansága mellett, szerinte a rendőrök több órán keresztül faggatták az asszisztenst, így kényszerítették ki a beismerő vallomást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×