eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Drágán megfizethet a szabálytalan sávváltásért a sztár

Kábítószer birtoklása miatt az amerikai rendőrség letartóztatta Birdmant, a rapper feleségét, testvérét és 13 társukat. A lakóautóban utazó társaságot szabálytalan sávváltás miatt állította le a rendőrség.

Rács mögé került a Birdman néven ismert rapper, akit a rendőrség (15 társával egyetemben) marihuána birtoklása miatt tartóztatott le az egyesült államokbeli Tennesse-ben található Kingsportban.

A Cash Money Records lemezkiadó cég alapítója, felesége, testvére és társaik egy lakóautóban utaztak, amikor a rendőrség szabálytalan sávváltás miatt megállította őket.

A hatóság emberi átkutatták a járművet és egy szemetesben elrejtve nagy mennyiségű marihuánát, valamint lőfegyvereket találtak.

Birdmant, feleségét, testvérét és 13 másik embert (akik állítólag mindannyian a lemezkiadó alkalmazottjai) kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

A rendőrség állítólag fegyvereket is talált a járműben, de ezzel kapcsolatban még nem indítottak eljárást.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×