eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Az újságból tudta meg a pankrátorkirály, hogy elhagyta a felesége

Az újságból tudta meg a Hulk Hogan, hogy a felesége beadta a válópert. A pár házassági tanácsadóhoz járt, de az életükről forgatott valóságshow-ból úgy tűnt, az ellentétek nem kibékíthetetlenek.

"Kösz az információt" - így reagált Hulk Hogan egykori pankrátor, amikor a St. Petersburg Times újságírója felhívta, hogy megkérdezze: mit szól hozzá, hogy a felesége beadta a válópert.

Hogan - akinek az igazi neve Terry Bollea - csak annyit tudott az újságírónak mondani, hogy a felesége három hete Kaliforniában van. "A fenébe, ez a hír teljesen kiütött" - tette hozzá. Nem nyilatkozott a család szóvivője sem.

Hulk és Linda Hogan, valamint két gyermekük a VH1 "Hogan jobban tudja" című tévésorozatának a sztárjai. A valóságshow-ból tudni lehetett, hogy a házaspár tanácsadásra jár, de úgy tűnt, az ellentétek nem kibékíthetetlenek.

A családot mostanában sorra érik a bajok: Hoganék 17 éves fiát, Nicket november 7-én tartóztatták le gondatlan vezetés miatt; a fiú augusztusban törte össze az autóját, amikor az egyik barátjával versenyzett Floridában. A rendőrségi jelentés szerint a megengedett sebesség másfélszeresével hajtott.

Utasa, aki nem kapcsolta be a biztonsági övet, életveszélyesen megsérült. Nicknek valamivel több esze volt, őt védte az öv, így csupán kisebb sérüléseket szenvedett.

A Hogan család 2006-ban költözött a Tampához közeli Clearwaterből Miami Beach-re, hogy két gyermekük, Brooke és Nick könnyebben készülhessen énekesi-színészi karrierjére. Új otthonukat 12 millió dollárért vették a tengerparton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×