eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nyilvánosságra hozták a kisfiú gyilkosának nevét!

Ismeretlenek a YouTube videómegosztó portálon megnevezték az augusztusban agyonlőtt 11 éves Rhys Jones feltételezett gyilkosát. A rendőrség vizsgálja a bejegyzést.

Egy ismeretlen kommentelő megnevezte a 11 éves Rhys Jones állítólagos gyilkosát. A kisfiút idén augusztus 22-én lőtték le Liverpoolban, miközben egy futballmérkőzésről tartott hazafelé.

A rendőrség vizsgálja a bejegyzést és megpróbálja eltávolítani a YouTube-ról azt a klipet, melyhez kapcsolódik és melyen merseyside-i fiatal bűnözők fegyvereikkel és harci kutyáikkal hencegnek.

A brit rendőrség hétfő este a közszolgálati BBC műsorában ismételte meg felhívását, mely szerint jelentkezzen, aki tud valamit a gyilkosról.

Az ügyben eddig 18 embert tartóztattak le, de mindegyiküket vádemelés nélkül szabadon is engedték.

Október közepén a brit lapok már arról adtak hírt, hogy a liverpooli rendőrség tudja, ki ölhette meg a 11 éves Rhys Jonest, de bizonyíték híján egyelőre képtelen letartóztatni a férfit.

A tinédzser - aki jelenleg is a gyilkosság első számú gyanúsítottja - állítólag nem titkolja, hogy ő követte el a gyilkosságot.

"Igen, agyonlőttem. És akkor mi van? A te pofádat is kitömöm ólommal" - fenyegetett meg például valakit az utcán a feltételezett elkövető.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×