eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Kiteregette a volt férj Britney Spears kábítószeres és szexuális titkait

Egyre jobban eldurvul a gyermek-elhelyezési per Britney Spears és volt férje, Kevin Federline között. A csata legújabb fordulataként először a válás óta megszólalt a férfi és annak új barátnője is, aki nem kevesebbet állít, mint hogy az énekesnő megpróbált kikezdeni vele.

A gyermek-elhelyezési per szeptemberben kezdődött Los Angelesben és meglehetősen piszkos dolgok derültek ki az énekesnő életéről.

A volt férj szerint Britney Spears "minden kapcsolatát elveszítette a valósággal, pokollá teszi a gyerekek életét. Hangulatváltozásai annyira szélsőségesek, hogy állandóan attól rettegek: egy nap megszólal a telefon, és közlik, hogy megölte magát".

Kevin Federline azt mondja: azért nem hagyhatja volt feleségénél a két kisfiút, mert úgy véli: Britney Spears képes lenne kárt tenni bennük.

A férfi - aki a nyár végén találkozott új barátnőjével, Nicole Narainnal - a gyermek-elhelyezési per folyamán egy olyan aktával érkezett a bíróságra, melyben részletesen le voltak írva Britney Spears kábítószeres és italozási szokásai, szülőként való viselkedése és leszbikus hajlama is.

Utóbbiról Kevin Federline új barátnője mesélt, aki saját bevallása szerint tavaly decemberben egy előkelő Beverley Hills-i étterem mosdójában futott össze az énekesnővel.

"Éppen a sminkemet igazítottam meg, amikor éreztem, hogy valaki bámul. Britney volt az, egy zöld ruhában és kissé kiütve. Kihívóan nézett rám, amit nyugtalanítónak találtam, de barátságosan mosolyogtam. Õ mellém lépett a tükörhöz és elkérte az ajakrúzsomat. Beleegyeztem, egy kis rúzst kentem az ujjamra és odanyújtottam neki. Õ az ajkához szorította az ujjamat, forgatta a szemeit és kacagott, mielőtt az ajkaihoz nyomta volna a kezemet. Egyértelmű volt, hogy flörtöl" - emlékezett vissza Nicole Narain.

"Ezután kért még egy kicsit, felém hajolt és erősen a szemembe nézett. Azt gondoltam, hogy esetleg valamit akar tőlem. Amikor később elmeséltem a történteket Kevinnek, ő bólintott és azt mondta: 'Ismerve őt, valószínűleg azt is akarta'" - közölte a férfi barátnője.

A korábban modellként dolgozó Nicole Narvain ugyanakkor megpróbálta eloszlatni azokat a híreszteléseket, melyek szerint Kevin Federline sem éppen az átlagemberek életét élné.

"Lehet, hogy a múltban nagy bulizós volt, de én soha nem hallottam a kábítószerekről beszélni, vagy használni azokat. Igaz, szereti a whiskey-t kólával, de csak egy párat szoktunk inni esténként. A legtöbb idejét odahaza tölti" - mondta Nicole Narvain.

Címlapról ajánljuk
A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör első felbukkanásai jeleiről, a sör és a bor „állandóságának” különbözőségéről, Európa legfontosabb sörfőző területeiről, az első magyarországi sörfőzdék születéséről, sőt még Luther Márton a sörhöz fűződő kapcsolatáról is beszélt Katona Csaba történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Tisztázta azt is, van-e valós történelmi alapja annak a szokásnak, hogy a magyarok nem koccintanak sörrel.

Sok magyar iskolás most kap laptopot

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×