eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Kiborult Pavarotti özvegye: "Meg tudom védeni magam!"

Megszólalt Luciano Pavarotti özvegye, akit a tenor szeptember eleji halála óta rengeteg támadás ért az olasz és a nemzetközi sajtóban is. Nicoletta Mantovani pletykának nevezte a pénzügyi és családi problémákkal kapcsolatos híreszteléseket.

"Itt vagyok és meg tudom védeni magam. Luciano viszont már nem, Alice pedig csak egy négyéves kislány" - fakadt ki az olasz közszolgálati televíziónak adott interjúban Luciano Pavarotti özvegye.

Nicoletta Mantovani tagadta, hogy a 71 éves korában elhunyt  világhírű tenor után rengeteg adósság maradt volna, miként azt is, hogy rossz lenne a viszony közte, és Luciano Pavarotti első házasságában született három felnőtt lánya között.

Az olasz média többször is részletesen taglalta, hogy a tenor után 12,6 millió fontnyi (4,5 milliárd forintnyi) adósság maradt, miként azt is, hogy a pár házassága nem sokkal Luciano Pavarotti halála előtt már széthullóban volt.

"Luciano olyan ember volt, aki mindenre figyelt - minden értelemben... ami azt is jelenti, hogy családja minden tagjára elegendő pénzt hagyott. Lányai és köztem nincs ellenségeskedés. A sajtó és a televízió próbálja megrontani kapcsolatunkat" - mondta a 37 éves Nicoletta Mantovani.

Az asszony az interjúban elismerte, hogy a szklerózis multiplex nevű betegségben szenved, de mint mondta, ez már 13 éve tart és egyáltalán nincs miért szégyenkeznie miatta.

Címlapról ajánljuk
A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör első felbukkanásai jeleiről, a sör és a bor „állandóságának” különbözőségéről, Európa legfontosabb sörfőző területeiről, az első magyarországi sörfőzdék születéséről, sőt még Luther Márton a sörhöz fűződő kapcsolatáról is beszélt Katona Csaba történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Tisztázta azt is, van-e valós történelmi alapja annak a szokásnak, hogy a magyarok nem koccintanak sörrel.

Sok magyar iskolás most kap laptopot

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×