eur:
386.99
usd:
356.31
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Lángoló autók a Moszkva téren - képriport

Menet közben gyulladt ki egy kisbusz Budapesten, a Moszkva téren. A félreálló kisbusz egy parkoló autót, és egy fát is felgyújtott. A balesetben senki sem sérült meg - mondta el az InfoRádióban a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

Csütörtök délután a fővárosban a Moszkva téren egy kisbusz menet közben kigyulladt. A tulajdonos a szélső forgalmi sávba, a Krisztina körút felőli részen félrehúzódott, hogy ki tudjon szállni az autóból - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban.

"Bár a sofőr szerencsére ki tudott szállni az autóból, a tűz nagyon rövid idő alatt elterjedt a kisbuszon belül is, és átterjedt egy mellette parkoló személygépkocsira is" - mondta Molnár Péter.

A szóvivő hozzátette: amikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek, mindkét jármű égett, de három vízsugárral sikerült gyorsan eloltani a tüzet. Egy, az autók mellett álló fa is kigyulladt, azt is eloltották.

Személyi sérülés szerencsére nem történt, de az eset hatalmas dugót okozott - mondta Molnár Péter, aki szerint vagy elektromos probléma, vagy az üzemanyagellátó-rendszer hibája miatt gyulladhatott ki az autó.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője kérdésre válaszolva leszögezte: biztos, hogy a tűz a motortérből indult. A balesetben mindkét jármű olyan mértékben károsodott, hogy el kellett szállítani őket a helyszínről.

Hanganyag: Szûcs Péter

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×