eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Spórol a család, hogy kifizesse a szépségverseny számláját

Majdnem kétezer sms-szavazatot küldött önmagára, mégsem került be a tini szépségverseny döntőjébe Chelsea Gledhill. A szülei viszont majdnem elájultak, amikor meglátták az 1175 fontos (425 ezer forintos) telefonszámlát.

A 14 éves Chelsea a szülei beleegyezésével jelentkezett a tini szépségversenyre, azt azonban elfelejtette odahaza elárulni, hogy egy kicsit "besegített" önmagának: majdnem kétezer sms-t küldött el egy hónap alatt, hogy minél több szavazata legyen.

A szülők csak akkor jöttek rá a dologra, amikor meglátták a telefonszámlát. Az édesanyja nem a kislányt, hanem a szervezőket hibáztatja. Szerint ugyanis a szervezők kihasználják a gyerekeket.

Chelsea csak az első körbe került be; a képét feltették arra az internetes oldalra, ahol a versenyzőket bemutatták. Azonban csak 1972 szavazatot kapott - főleg önmagától. Így két másik kislány került be a döntőbe - Chelsea csupán egy 100 fontos vigaszdíjat kapott.

Édesanyja, aki takarítónőként dolgozik Halifaxban, nem haragszik a lányára. "Megértem Chelsea-t, azért tette, hogy nyerjen. A lányok ebben a korban nagyon sebezhetőek" - jelentette ki megértően a 35 éves anya, aki szerint a versenyen csak a pénzes tiniknek van esélye. "A győzelem attól függ, mennyi pénzt tud költeni valaki a szavazatokra" - tette hozzá.

A családnak pedig komoly gondot jelent a számla kifizetése, hiszen az apa sem keres sokat építőipari munkásként. Kénytelenek lesznek spórolni, hogy kifizessék a számlát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×