eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Ámokfutást rendezett a féltékeny rendőr: "Mindenkit lelőtt a lakásban"

Öt fiatal vesztette életét, amikor egy részmunkaidős rendőr lövöldözni kezdett Wisconsin államban. A seriff-hivatal munkatársával végül egy rendőrségi mesterlövész végzett.

A rendőrségi alkalmazott meg nem erősített jelentések szerint összeveszett a barátnőjével, ezt követően kezdett el válogatás nélkül lövöldözni Crandonban. A 20 éves Tyler Peterson részmunkaidőben dolgozott a helyi seriff mellett, de az ámokfutás idején nem volt szolgálatban.

A fiatalember vasárnap hajnali háromkor egy buliban kezdett el lövöldözni. "Hat halottat találtunk az épületben, egyikük a tettes. A hetedik áldozatot életveszélyes állapotban szállították kórházba" - közölte Keith Van Cleve seriff.

Az áldozatok közül ketten középiskolások, a másik négy nemrégiben érettségizett. Az egyik áldozat mindössze 14 éves. "Egyfolytában arra várok, hogy valaki felébreszt ebből a rémálomból. Csak annyit tudunk, hogy egy féltékeny fiú megvadult, és mindenkit lelőtt maga körül" - mondta a kislány édesanyja.

A kisvárosban valóságos sokkot okozott a fiatalember ámokfutása, az emberek a helyi templomban vártak a hírekre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×