eur:
394.33
usd:
354.03
bux:
72756.67
2024. szeptember 18. szerda Diána

Kilakoltatják a Bourne ultimátum sztárját

Kilakoltatás fenyegeti Joey Ansah-t, aki a CIA hidegvérű bérgyilkosát játszotta Matt Damon mellett a nyár egyik sikerfilmjében.

A 25 éves brit színész jó kritikákat kapott a Bourne ultimátum című filmben nyújtott alakításáért - most viszont ő maga kapott ultimátumot: vagy önként elhagyja kétszobás nyugat-londoni önkormányzati bérlakását, vagy kilakoltatják.

A hatóságok szerint ugyanis jogtalanul használja a lakást, amelyet nem neki utaltak ki, ő csak tovább bérli az eredeti lakó bátyjától. Az eredeti bérlő eltűnt. Márpedig az önkormányzati bérlakás kiadása törvényellenes - figyelmeztettek a hatóságok.

Az önkormányzat elismeri, hogy Joey Ansah "áldozat", de ez őket nem hatja meg. Mivel a színész nem költözött el, miután megkapta a felszólítást, így most 1240 fontot is fizetnie kell bérleti díjként és kártérítésként.

A Bourne ultimátum a nyár egyik sikerfilmje volt; augusztus közepéig 33,7 millió dollárt hozott a stúdió konyhájára. Csak a Csúcsformában harmadik része tudta felülmúlni: a Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével forgatott filmmel a stúdió egyetlen hétvége alatt 50,2 millió dollárt keresett.

Címlapról ajánljuk
Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

A Dunakanyar több településén, Budapesten pedig a Római-parton és a Margit-szigeten megfeszített munkával készülnek a dunai árhullám hétvégi tetőzésére. Az egyik III. kerületi civil szervezet árvízvédelmi védmű megépítését követeli a Fővárosi Önkormányzattól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×