eur:
394.32
usd:
354
bux:
72730.78
2024. szeptember 18. szerda Diána

"Kár volt a motoron hagyni a kezemet, mert ellopták!"

Meggondolatlanul a kormányon hagyta műkezét a 19 éves Jack Baker. Érzéketlen tolvajok ellopták a kezet, amely nélkül nem tud motort vezetni.

A fiatalember májusban veszítette el a karját, amikor frontálisan ütközött egy busszal. Azóta már megkapta a műkezet, amely nélkül nem is tudná vezetni 400 köbcentis Suzuki motorját.

Általában nem szokta otthagyni a kezet a jármű kormányára szorítva - most azonban meggondolatlan volt. Éppen a barátnőjéhez igyekezett. "Azt gondoltam, legföljebb tíz percre ugrom be hozzá, de végül két óra hosszat maradtam. Amikor visszamentem a motorhoz, észrevettem, hogy eltűnt a kezem" - mesélte.

A fiatalember nem csupán a 450 font miatt dühös, amennyibe a műkéz került, hanem azért is, mert a lopás teljesen céltalan gonosztett volt. "Az a kéz senki másnak nem jó. Soha nem hittem volna, hogy valaki ilyesmire képes" - kesergett.

A fiatalember azt gyanítja, hogy a tolvaj tulajdonképpen a motort akarta elvinni, és amikor az nem sikerült, dühében lopta el a kezet. Egyetlen szerencséje, hogy korábban rendelt egy másik műkezet is, amelynek segítségével lovagolni akart - így ezt használhatja most egész nap.

"De mégis szeretném visszakapni a kezemet. Az sokkal jobb minőségű volt, mint a mostani, és tovább is tartott volna" - mondta.

Címlapról ajánljuk
Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

A Dunakanyar több településén, Budapesten pedig a Római-parton és a Margit-szigeten megfeszített munkával készülnek a dunai árhullám hétvégi tetőzésére. Az egyik III. kerületi civil szervezet árvízvédelmi védmű megépítését követeli a Fővárosi Önkormányzattól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×