eur:
394.1
usd:
354.24
bux:
72845.72
2024. szeptember 18. szerda Diána

Újabb családtag borult ki a sztár viselkedése miatt

Már apósa is bírálja Amy Winehouse-t és férjét, Blake Fielder-Civilt, a házaspár önpusztító életvitele miatt. Giles Civil szerint, ha így folytatják, úgy végzik, mint a Sex Pistols énekese és annak barátnője.

Az énekesnő 25 éves férjének mostohaapja a tragikus sorsú Sid Vicioushoz és barátnőjéhez, Nancy Spungerhez hasonlította a párt. A Sex Pistols tagja mindössze 22 évet élt, és herointúladagolásban halt meg 1979-ben, négy hónappal a barátnője után.

Blake Fielder-Civil nevelőapja, aki iskolaigazgatóként dolgozik, úgy véli: ha a fiatalok nem vetnek véget ennek az életvitelnek, már nem sokáig fognak élni.

Be, ki, be, ki

Az énekesnőt augusztus 8-án vitték kórházba, miután három napon keresztül folyamatosan ecstasyt, kokaint és az általában lovak nyugtatására használt ketamint szedett, majd mindezt vodkával és whiskyvel öblítette le.

Később a két család hatalmas vitája után a házaspár beleegyezett abba, hogy részt vesznek az elvonókúrán. Első ottlétük azonban mindössze 48 órán át tartott, aztán leléptek, és ismét meglátogatták azt a klubbot, ahol Amy korábban durván kiütötte magát. Egy napra rá ismét bevonultak a rehabilitációs központba.

Az énekesnő azonban ígérete ellenére másodszor is távozott az elvonókúráról, miután többször is csúnyán összekapott férjével, akit valószínűleg akkor sem engednek vissza az intézetbe, ha Amy úgy döntene, valóban le akar szokni a drogokról.

A klinika munkatársai sajnálják, hogy Amy a távozás mellett döntött, azt azonban remélik, hogy férje nem tart vele, ha az énekesnő meggondolja magát, és esetleg visszatér.

"Ennek egy békés rejtekhelynek kellene lennie, ahol az emberek megpróbálnak megküzdeni a problémáikkal. Amy és Blake folyton vitatkoztak és elrontották a légkört" - mondta az intézmény egyik dolgozója.

"Míg Amyt minden bizonnyal tárt karokkal fogadnák, Blake-ket nyilván nem" - közölte a forrás, majd hozzátette: mindenki tart attól, hogy a pár Londonba visszatérve ismét drogozni kezd.

Édesanyja kétségbeesett

Korábban az angol énekesnő édesanyja fakadt ki, és azt állította: lányának megzápult az agya. Szerinte az is csoda, hogy a lánya még él, de ha így folytatja, már nem sokáig lesz az élők sorában.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Menekülőutakat nyitnak a Pilisben, Pilismarót, Dunabodány, Tahi és Leányfalu védekezéséhez még várnak önkénteseket, Kisorosziban viszont van rutin. A kormányfő szerda reggel rendkívüli tájékoztatót tartott az árvízi helyzetről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Komoly lélektani határt lépett át a veszteségráta, hatalmas bajban az ukránok - Háborús híreink szerdán

Komoly lélektani határt lépett át a veszteségráta, hatalmas bajban az ukránok - Háborús híreink szerdán

Nyugati elemzők szerint elérhette az egymillió főt az orosz-ukrán háború veszteségrátája (sebesültek és halottak összesen). Az orosz csapatok a Donbaszban és Kurszkban is ellentámadásba lendültek, ráadásul továbbra sem született döntés arról, hogy Kijev bevetheti-e a közepes és nagy hatótávolságú fegyvereket Oroszország területén, miközben Moszkva folyamatosan bombázza az országot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×