eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Meglepő üzenetek érkeztek a sztáredző korábbi telefonjára

Egy 17 éves diáklányhoz került Sven-Göran Eriksson, az angol válogatott volt szövetségi kapitányának korábbi mobiltelefon-száma, és érdekes üzeneteket kapott, még egy futballistát is megvételre kínáltak neki.

Christina Tambaros három hónappal ezelőtt vett új mobiltelefont, és nagy meglepetésére több, a labdarúgásban érintett személytől kapott üzenetet vagy hívást - kiderült, hogy a szám Sven-Göran Erikssoné, az angol labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitányáé, a Manchester City menedzseréé volt.

A 17 éves brit diáklány akkor lepődött meg leginkább, amikor egy olasz játékosügynöktől kapott üzenetet, amelyben az Inter brazil futballistáját, Cesart ajánlották volna Eriksson figyelmébe. A sms-ből kiderült, hogy a svéd tréner ingyen szerezhetné meg a futballistát, aki a bal szélen bárhol képes játszani.

A lány azt is megmagyarázta, miért nem gratuláltak a kollégák Erikssonnak, amikor kinevezték a Manchester City menedzseri posztjára - ugyanis az ő telefonjára küldték a jókívánságokat. A Fulham másodedzője, Gordon Taylor is küldött üzenetet a svéd trénernek.

"Nem lepett meg, amikor Sven azt mondta, hogy senki sem hívta fel, ugyanis én kaptam a hívásokat" - mondta a lány.

"Már azt remélem, hogy David Beckham is felhív" - tette hozzá a diáklány.

Christina Tambaros hangsúlyozta: a nőügyeiről is elhíresült Erikssont hölgyismerősei nem keresték ezen a számon. Mint ismeretes, a svéd edző több alkalommal is félrelépett, egy svéd műsorvezetővel és az angol szövetség egyik alkalmazottjával is megcsalta olasz élettársát.

A számot angol szövetségi kapitányként használta Eriksson, de miután tavaly nyáron lemondott, visszaadta a készüléket. A mobilszolgáltató ezt követően osztott ki újra a számot.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×