eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Mindenkit megdöbbentett az önpusztító sztárénekesnő

Saját bevallása szerint nem orvosokra, hanem az édesapjára van szüksége az utóbbi időben a tehetsége helyett inkább botrányairól hírhedt énekesnőnek. Amy Winehouse azt állítja: amikor rátör az önpusztítás, akkor semmi másra nincs szüksége, csak az édesapjára, mert egyedül ő képes helyretenni.

Múlt héten komolyan megijesztette rajongóit Amy Winehouse, amikor kábítószer-túladagolás miatt kórházba kellett szállítani.

A generációja egyik legtehetségesebbjének tartott énekesnő három napon keresztül folyamatosan ecstasyt, kokaint és a lovak nyugtatására használt ketamint szedett, ráadásul mindezt vodkával és whiskey-vel öblítette le.

A művésznőt végül szerda hajnali egy órakor kellett sürgősen kórházba szállítani, ahol azonnal adrenalininjekciót kapott és kimosták a gyomrát.

Botrány botrány után

Amy Winehouse életében az utóbbi időben botrány botrányt követett és már nem csak családtagjai, hanem rajongói is egyre jobban aggódnak érte, attól tartva, hogy a 23 éves énekesnő nem éri meg a következő születésnapját sem.

Õ azonban nem hajlandó elvonókúrára vonulni: mindenkit megdöbbentve azt állítja, hogy egyedül az édesapjára van szüksége: "Amikor önpusztítóvá válok, csak egy kis időre van szükségem apuval. Az elvonókúra megfutamodás".Amy Winehouse az elmúlt hétvégét egyébként egy vésztanácskozáson töltötte, melyen rajta és a férjén, Blake Fielder-Civilen kívül részt vettek utóbbi szülei is.

Azonban ott is kitört a botrány, amikor az énekesnő édesapja egyszerűn torkon ragadta a nászát, amikor az azt állította, hogy az énekesnő tehet a saját problémáiról.

"Nem fogok beszélni arról, hogy mi történt köztem és Blake apja között. Ez egy családi ügy" - jelentette ki Mitch Winehouse, aki mindenkit biztosított arról, hogy lánya jobban lesz.

Ellehetetlenülhet az amerikai turné?

Az aggódó apa egyébként megbeszéléseket folytatott lánya menedzserével is, mert attól fél, hogy Amy Winehouse elveszítheti amerikai munkavállalási engedélyét, ha továbbra is a kábítószerekkel hozzák összefüggésbe a nevét.

Utóbbi egyébként nem lenne példa nélküli: a múlt héten egy másik tehetséges előadó. Lily Allen járt hasonlóképpen, miután összeverekedett egy fotóssal. "Amy meghódította Amerikát a Back to Black albumával, de muszáj lenne turnéznia is az USÁ-ban, hogy ne felejtsék el" - mondta az énekesnő családjának egy közeli barátja.

Alighanem mindenki örülne, ha a Back to Black előadójának ez lenne a legnagyobb gondja...

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor engedélyt adott

A helyszínen ellenőrizte Orbán Viktor a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat, ahol Nagy István országgyűlési képviselővel együtt meghallgatta a vízügyi szakemberek és a katasztrófavédők jelentését a Mosonmagyaróvár és térsége megvédéséért tett erőfeszítésekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×