eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Mégsem az öngyilkosságot választotta az önpusztító sztárénekesnő

Egymás torkának estek Amy Winehouse rokonai, annyira összevitatkoztak azon, ki a felelős az énekesnő önpusztító életmódjáért. A családi vita bírta rá az énekesnőt és a férjét, hogy vállalják az elvonókúrát.

Amy Winehouse és a férje, Blake Fielder-Civil titokban az Egyesült Államokba utaztak, ahol a hétvégén már be is jelentkeztek egy klinikára. A pár együtt vesz részt az elvonókúrán. Közös szobában alszanak, és még abba is beleegyeztek, hogy a személyzet elvegye tőlük a mobiltelefont, így minden kapcsolatuk megszakadt a külvilággal.

Az elvonókúrát hatalmas családi botrány előzte meg. A rokonság az után ült össze kupaktanácsra, miután Amy a múlt héten kis híján belehalt a kábítószer-túladagolásba: heroinból, extasyból, kokainból, valamint a lovak nyugtatására használt ketaminból állított össze magának koktélt, amelyet némi alkohollal öblített le.

A kórházban kimosták a gyomrát, a család azonban úgy döntött: elég volt, valamit tenniük kell, míg az énekesnő meg nem öli magát.

A családi megbeszélésen a hírek szerint majdnem vér fojt; az énekesnő apja nekiesett Blake mostohaapjának, amikor az nem volt hajlandó elismerni, hogy nevelt fia is bűnös abban, hogy idáig jutottak. Az énekesnő taxisofőr apja állítólag torkon ragadta Giles Fielder-Civilt, és az ordította, hogy letépi a fejét.

A jelek szerint ezzel józanította ki a lányát. Amikor Amy látta, milyen feszültséget okozott a családnak, rájött: nem csupán a saját, de mindenki más életét is tönkreteszi.

A vita hatására első lépésként könnyek között beismerte, hogy valóban heroin- és kokainfüggő, akárcsak a férje, így együtt kel részt venniük az elvonókúrán is. Azt azonban váltig tagadták, hogy a kábítószert intravénásan juttatnák be a szervezetükbe, és még a vénájukat is megmutatták a családnak, hogy bebizonyítsák: ebben nem hazudnak.

A házaspár szombaton indult el az Egyesült Államokba. Amy még azt is elfogadta, hogy bár nagyon szeretne fellépni, a karrierjét most a háttérbe kell szorítania, mert első a gyógyulás.

A Rolling Stonesszal kellett volna fellépnie a hétfőn Düsseldorfban, de akárcsak a többit, ezt a fellépését is lemondta.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×