eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Rekordot döntött Beckham bemutatkozása

Több mint másfél millió amerikai néző figyelte a televízió előtt David Beckham bemutatkozását új csapatában, a Los Angeles Galaxy-ban a Chelsea elleni barátságos mérkőzésen.

Ugyan mindössze 13 percet töltött a pályán, mégis mintegy 950 ezer háztartásban másfél millióan követték figyelemmel David Beckham debütálását a Los Angeles Galaxy együttesében a Chelsea elleni felkészülési találkozón múlt szombaton.

Az ESPN amerikai sportcsatorna által közvetített mérkőzés ezzel a nézettséggel új rekordot ért el: korábban ennyi néző nem volt kíváncsi egy amerikai labdarúgó-csapat mérkőzésére.

Az eddigi rekordot 1,1 milliós nézettséggel az amerikai liga első találkozója, a DC United-San José Clash derbi tartotta.

A találkozót - amelyet a Chelsea nyert meg 1-0-ra -, telt ház, vagyis 27 ezer néző előtt rendezték. A lelátón több híresség, köztük Katie Holmes, Eva Longoria és Arnold Schwarzenegger is megtekintette az összecsapást.

A nézettség azonban még messze van az amerikaifutball-bajnokság döntőjének, a Super Bowlnak a 90 milliós közönségétől.

Az angol középpályás minden megmozdulását hatalmas érdeklődés kíséri az Egyesült Államokban, ám felesége korántsem ilyen népszerű. Az NBC csatorna által bemutatott Victoria Beckham: Coming to America című egyórás műsort a várakozásokat alulmúlva mindössze ötmillióan tekintették meg. A többrészesre tervezett valóságshow-ból végül csak egy epizódot forgattak le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×