eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Meztelen kígyónővé változik Angeline Jolie - képpel

Gonosz szereplőt alakít legújabb filmjében Angelina Jolie. A 32 éves színésznő az egyik legősibb angolszász mitológiai történetet feldolgozó filmben egy királynő bőrébe bújik, aki fia haláláért akar bosszút állni.

A főgonosz anyját, egy meztelen mitológiai kígyónőt alakít a Beowulf című filmben Angelina Jolie.

Brad Pitt felesége az angolszász mítoszt feldolgozó filmben Grendel anyja, a gonosz királynő bőrébe bújik. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

A történet - amelynek alapját az egyik legrégibb, a 8. századból származó óangol epikus költemény adja -, egy hősről, Beowulfról szól, aki legyőzi a rettegett szörnyeteget, Grendelt, ám anyja bosszút akar állni.

A többi között a Forrest Gumpot is jegyző Robert Zemeckis által rendezett filmben Ray Winstone. Anthony Hopkins, John Malkovich és Robin Wright Penn is szerepet kap.

A filmet ugyanolyan számítógépes animációs technológiával készítik, mint Zemeckis korábbi alkotását, a Polár Expresszt. A színészek testére a forgatás során fényvisszaverő elemeket rögzítentek, ami a test mozgását jelöli, majd az utómunka során megrajzolják, és a végső környezetébe helyezik a karaktert.

A filmet novemberben mutatják be az amerikai mozikban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×