eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

A sztáresküvő képeit árulta, az FBI kapcsolta le

Szövetségi nyomozók tartóztattak le egy arizonai férfit, aki megvételre ajánlotta a Tom Criuse és Katie Holmes olaszországi esküvőjén készült lesifotókat a színészpárnak. A férfi korábban többek között néhány Paris Hiltonról készült pikáns képet is pénzzé akart tenni.

A hírességekről készült kompromittáló fotókkal és videókkal üzletelő David Hans Schmidt hat héttel ezelőtt kereste fel Tom Cruise és Katie Holmes képviselőit azzal, hogy van néhány képe, amelyek a pár esküvőjén készültek, ahonnan teljesen kizárták a sajtót.

A 47 éves férfit - jelentette be a szövetségi nyomozóiroda, az FBI szóvivője - szövetségi ügynökök tartóztatták le tettéért még kedden, a bírói döntés alapján 100 ezer dolláros óvadék ellenében engedik szabadon.

Azt egyelőre nem lehet tudni, honnan szerezte David Hans Schmidt a fotókat, de az biztos, hogy nem ez az első eset, amikor ismeretlen eredetű, de a sztároknak kellemetlenségeket okozó fényképeket próbál eladni.

Egy alkalommal Paris Hilton naplóit és néhány a szálloda-örökösnőről készült ledér fotót akart pénzzé tenni. A személyes tárgyakat Hilton szóvivője szerint ellopták abból a Los Angeles-i raktárból, ahol elhelyezték azokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×