eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

"Meg akart erőszakolni, de nem mertem feljelenteni"

Karrierje elején majdnem megerőszakolta egyik kollégája - vallotta be most Cybill Sheperd. A színésznő, aki elismerte, hogy sok filmbeli partnerével volt viszonya, nem volt hajlandó megnevezni azt a hollywoodi sztárt, aki miatt sokáig nem tudott bízni a férfiakban.

Az 57 éves színésznő nem merte annak idején feljelenteni a kollégáját a rendőrségen. "Sok éve történt" - mondta.

Kollégája azt követelte tőle, hogy feküdjön le vele. "Letépte a nyakláncomat, és akkorát lökött rajtam, hogy átestem a konyha túlsó oldalára. Azt üvöltötte: úgysem menekülhetsz, elvettem a kocsi kulcsodat."

A színésznő szerint azt volt az egyetlen szerencséje, hogy nem voltak egyedül, és a másik pár megfékezte a kollégát - így el tudott menekülni.

"Egy ilyen élmény teljesen megváltoztatja az ember életét. Jó időbe tellett, mire ismét bízni tudtam egy férfiban - és önmagamban" - tette hozzá.

Cybill Sheperd a nyolcvanas években volt karrierje csúcsán; akkor szerepelt a Simlis és a szende című tévésorozatban. Most mutatják be a mozikban új filmjét, a Nyitott ablakot, amelyben egy olyan asszonyt játszik, akinek megerőszakolták a lányát.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×