eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A fogorvos először a fülét tisztítogatta a műszereivel

Egy brit fogorvost azzal vádolnak, hogy még az alapvető higiénés feltételeket sem tartotta be munka közben, például a munkaeszközeivel tisztogatta a fülét és a körmeit.

A Batley városában dolgozó Alan Hutchinsonnak fegyelmi meghallgatáson kell megjelennie, amelyen választ kell adnia azokra a vádakra is, miszerint a rendelőjében a mosdókagylóba vizelt és a használt fogfúrókat a sterilek közé rakta vissza.

A gyanú szerint ezek a rendellenességek nagyon hosszú ideig, 1978-tól egészen 2006 júniusáig fennálltak, amikor pedig 1999-ben az egyik páciens panaszkodni merészelt az áldatlan állapotok miatt, Alan Hutchinson meglehetősen nyegle stílusban tette helyre.

A vádak között szerepel még az is, hogy az orvos rendszeresen nem használt kesztyűt munka közben, és még a kezét sem mosta meg a páciensek között.

A brit fogorvosi szövetség közölte: ha bebizonyosodnak a vádak, akkor felfüggeszthetik Alan Hutchinson működési engedélyét, vagy akár végleg el is tilthatják a praktizálástól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Ahogy arról nemrég a Portfolio is beszámolt, a csádi elnök, Mahamat Idriss Déby Itnó szombat este érkezett meg Magyarországra, hogy a két ország közötti biztonsági együttműködés véglegesítéséről tárgyaljon. Az elnököt ezt követően Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Karmelita kolostorban fogadta. A kormányfő hétfőn további kétoldalú megbeszéléseket folytat majd Csád elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×