eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Öten meghaltak, amikor elszabadult a farönköket szállító pótkocsi

Öten meghaltak a 4-es főúton, Debrecen és Nyíregyháza között egy kisteherautóban, amikor az összeütközött egy pótkocsis teherautó elszabadult vontatmányával - közölte a rendőrség.

A nyergesvontató Debrecen irányába haladt, amikor a hajdúvidi elágazásnál eddig ismeretlen okból elszabadult a farönköket szállító vontatmánya.

A pótkocsi átsodródott a szembejövő sávba, ahol egy kisteherautó belerohant - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletvezetője.

A kisteherautóban sofőrje és négy utasa életét vesztette, a nyergesvontató vezetője sértetlen maradt.

Ezzel azonban a szerencsétlenség még nem ért véget, ugyanis a pótkocsiról lezuhant és az úttesten szétgurult farönkökbe a baleset után nem sokkal belerohant egy román személygépkocsi, melynek vezetője súlyosan megsérült.

Címlapról ajánljuk

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×