eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Szerencsés akar lenni? Pucolja ki a vécéjét!

A szerencse forgandó, de magunkhoz csalogathatjuk, ha tisztán tartjuk a mellékhelyiséget - legalábbis a japánok szerint.

Japán mindig is híres volt tisztaságáról, a jósok szerint azonban ma már nemcsak a higiénia, de a szerencse is azon múlik, csillog-e a vécékagyló és a csempe a lakás legkisebb helyiségében.

"Tartsd tisztán a vécéd, és rád mosolyog a szerencse" - áll annak a könyvsorozatnak a legutóbb megjelent részében, amely tanácsokat tartalmaz arra nézve, hogyan vonzzuk magunkhoz a jó szerencsét a vécékefe és a különböző takarítószerek segítségével.

"Ne csak feltöröld, fényesítsd is ki a padlót. Fontos, hogy légy jó hangulatban, miközben takarítasz" - utasít a kötet.

A könyveket egyébként a buddhista tanítások és a feng shui, a kínai térrendezés szabályai ihlették, a vécé tisztasága és a szerencse kapcsolatát azonban már sok tévéműsor, és jó néhány magazin is boncolgatta.

"Mindig lelkiismeretesen, nap mint nap takarítottam a vécémet. Így könnyű tisztán tartani, és legalább a családom egészsége nem kerül veszélybe" - mondta Yuka Soma, az egyik "vécé-kötet" szerkesztője, aki azonban még mindig várja, hogy a szerencse végre neki kedvezzen.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×