eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Szexbotrány Hollywoodban: kiadja híres kuncsaftjait a madame

Önéletrajzában hozná nyilvánosságra a Los Angeles-i madam híres kuncsaftjainak nevét. A legtöbb érintett tiltakozik, vannak azonban, akik félig-meddig beismerik, hogy volt dolguk a nővel.

Elődje mindig titokban tartotta kliensei nevét, Jody Gibson, a hollywoodi luxusmadame azonban arra készül, hogy megnevezze néhány kuncsaftját: azokat, akik igénybe vették lányainak szolgáltatását.

A nő egy San Fernando-völgyi hotelből irányítja "cégét", a California Dreamin'-t, amelynek vendégei a sport, a politika és a szórakoztatóipar illusztris képviselői.

Már ült

A Babydol vagy Sasha néven is ismert madame-ot 2000-ben már bíróság elé állították szervezett prostitúcióért. A bíró három évre ítélte a nőt, amelyből 22 hónapot rács mögött is töltött.

A tárgyalás jegyzőkönyveit nemrég nyitották meg, a Los Angeles Times riportere pedig lecsapott az alkalomra: már több olyan emberrel is beszélt, akiket a per során Jody Gibson megnevezett mint kuncsaftot.

Még perrel is fenyegetik

A legtöbben azonnal cáfolták, hogy bármi közük is lenne a nőhöz. Bruce Willis szóvivője szerint a Jody Gibson állítása "pusztán kitaláció", a Los Angeles Dodgers baseball-csapatának egyik tagja pedig kijelentette: sosem hallott a nőről, és fogalma sincs, hogy az miért terjeszt róla ilyesmiket.

Egyetlen férfi, a Sex Pistols egykori tagja, Steve Jones nyilatkozott úgy, hogy Jody és az ő útjai régebben már keresztezték egymást.

A rendőrség is belekeveredett

Ben Barnes, Texas állam egykori helyettes kormányzója is nehéz helyzetbe került, ugyanis az ő telefonszáma is szerepelt Jody Gibson noteszában. A politikus persze elképzelni sem tudja, hogyan került oda, miként Az utolsó akcióhős című, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült film rendezője, Steve Roth sem.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy kiderült: egy főrendőr is tagja volt a kuncsaftok körének, aki sokáig fedezte Jody Gibsont.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×