eur:
393.89
usd:
364.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vegyen lányegyüttest!

Forradalmi ötlettel állt elő a világ egyik legnagyobb reklámügynöksége, a Saatchi & Saatchi brit kirendeltsége. A vállalat ugyanis egy négyfős, huszonéves lányokból álló együttest alakított, amelyet bármely cég kibérelhet, hogy saját termékét reklámozza.

Azok a vállalatok, amelyek fantáziát látnak a Saatchi & Saatchi egyelőre névtelen zenekarában, beleszólhatnak majd a névválasztásba, a dalok stílusába és szövegébe, csakúgy mint abba, hogy mit viseljenek, egyenek és igyanak a tagok.

A reklámügynökség által felkért zeneipari szakértők jelenleg is dolgoznak a leendő sztárok arculatán és zenéjén.

Támogatói szerint az ötlet azért jó, mert a részt vevő cégek ezáltal könnyebben érhetik el a megcélozni kívánt, és a hagyományos módszerekkel nehezebben megközelíthető fiatal korosztályt.

Mások ugyanakkor cinikusnak nevezik az ötletet, rámutatva, hogy az a fogyasztói cégek rabszolgájává teszi az énekeseket, lehetetlenné téve bármilyen kreativitást.

A négy énekest, Mercedest, S-Jayt, Rockwellt és Chanelt mindez nem nagyon zavarja. A nagyközönség először egy mobiltelefonos szappanoperában találkozhat a négy lánnyal. A rajongók jövő hónaptól tekinthetik meg az egyperces epizódokat.

Szakértők szerint a Saatchi & Saatchinak legkevesebb 200 ezer fontot (76 millió 400 ezer forintot) kell évente elköltenie az együttesre. Ha a kísérlet sikerrel jár, akkor a lánybandát egy rock együttes és egy komikus követheti.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×